Uw partner in Rhenen voor sport en bewegen

  • Wat doen wij slider 01
  • Wat doen wij slider 02
  • Wat doen wij slider 03

Verenigingsadvies

Sportverenigingen vormen de basis voor de sport in Rhenen. Sportservice Rhenen heeft veel ervaring en expertises op het vlak van verenigingsadvies, organiseren van activiteiten en evenementen en het ondersteunen van verenigingen. Als sportvereniging kunt u gebruik maken van onze expertise, kennis, netwerken en ervaring.


Sportservice Rhenen adviseert en ondersteunt sportverenigingen en biedt hiermee een gratis service aan. Verenigingsadvies heeft als doel de sportverenigingen in de gemeente Rhenen te ondersteunen en verder te professionaliseren.

 

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met buurtsportcoach GertJan van Burken door een e-mail te sturen naar gertjan.vanburken@sportservice-rhenen.nl of bel met 06 - 829 475 61

Open Club

Op maandag 6 juni heeft Sportservice Rhenen een themabijeenkomst gehouden over de Open Club gedachte. Klik hier voor meer informatie.

 

Sportsponsoring

Op maandag 28 november 2016 heeft Sportservice Rhenen een themabijeenkomst gehouden over Sportsponsoring. Klik hier voor meer informatie.