Uw partner in Rhenen voor sport en bewegen

  • Wat doen wij slider 01
  • Wat doen wij slider 02
  • Wat doen wij slider 03

Wat doen wij

Sportservice Rhenen zet zich in voor de promotie van sport en het in bewegen voor zoveel mogelijk inwoners in de gemeente Rhenen. Onze buurtsportcoaches organiseren allerlei activiteiten en evenementen voor zowel kinderen als volwassenen maar ook senioren.

Verenigingsadvies

Sportverenigingen vormen de basis voor de sport in Rhenen. Sportservice Rhenen heeft veel ervaring en expertises op het vlak van verenigingsadvies, organiseren van activiteiten en evenementen en het ondersteunen van verenigingen.

 

Evenementen

Sportservice Rhenen levert een sportieve bijdrage aan zowel grote als kleine evenementen in de regio Rhenen. Hierbij kan gedacht worden aan het organiseren en/of uitvoeren van een sportevent, straatvoetbaltoernooi of de opening van een nieuwe speeltuin.

 

Servicepunt

De buurtsportcoaches in Rhenen zijn aanspreekpunt, vraagbaak en 'sportmakelaar' in één. Voor alle vragen, ideeën en wensen op het gebied van sport en bewegen kunt u bij hen terecht. Iedereen kan gebruik maken van deze dienst. Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten!

 

Producten en diensten voor het onderwijs

Sportservice Rhenen heeft voor het onderwijs diverse producten en diensten ontwikkeld om sporten en bewegen op school te stimuleren en mogelijk te maken. Indien hetgeen u zoekt hier niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht dat wij via maatwerk kunnen bieden wat u zoekt.

 

Sportieve School: via dit project biedt Sportservice Rhenen scholen de mogelijkheid om een vakleerkracht bewegingsonderwijs in te huren. Meer informatie vindt u op onze productkaart.

 

Motorische Remedial Teaching (MRT): een extra en aangepaste gymles voor kinderen die wat meer aandacht nodig hebben in hun motorische ontwikkeling. Meer informatie vindt u op onze productkaart.

 

Pauzesportpakket: Sportservice Rhenen wil met pauzesport kinderen stimuleren om ook in de pauzes en tijdens het overblijven tussen de middag op school, op het schoolplein (meer) te sporten en bewegen. Meer informatie vindt u op onze productkaart.